Červená tvářička. Myslíte, že to bude rýmou?

28. led 2023

Celá rodina máme nejspíš virózu. Manžel i já jsme už téměř OK, naše malá má od čtvrteční noci teploty kolem 38, po čípku jí to vždy klesne. Má i rýmu,používáme od včera sprej do nosu. Od dnešního rána má jednu tvářičku červenou, myslíte že to bude od rýmy? Nechci plašit ale nechci ani něco zanedbat.

emillyhk
28. led 2023

Může být k nemoci, k teplotě... A nebo i při růstu zubů. Syn to tak má. Už jsem se naučila, že obě červené tváře jsou nějaký komplexní problém (horečka, apod.), jedna červená tvář jsou zuby. Ale nepíšeš, kolik je dceři let, tak možná je to odpověď úplně mimo.

autor
28. led 2023

@emillyhk Budou ji na jaře 3 roky.

emillyhk
28. led 2023

Syn má čerstvě dva, takže s tříletou nemám zkušenost 🙈 Ale zatím bych neplašila, jenom sledovala. Uvidíš zítra, až se vyspí.

tasimia
28. led 2023

Řekla bych, že může být. Mala při teplotách, horečkách i rýmě, má buď obě tvářičky červené, nebo se ji střídají. Držím at je brzo lip 🍀

autor
28. led 2023

@tasimia Já jsem ze všeho tak vystresovaná 🤦‍♀️ už aby byla dospělá, to potom snad už budu víc v klidu.

emillyhk
28. led 2023

Malé děti, malé starosti. Velké děti, velké starosti 😉

mourovatakocka
28. led 2023

Nebudeš 😁
Dcera má vždycky při vyšší teplotě červené tvářičky, jednu třeba při ležení v posteli. Snad to nic není a budete všichni brzy ok!

novamamina
28. led 2023

Hele moje dcera měla minulý týden jeden den nějakou střevní mrchu. Druhý den už byla úplně ok a taky měla jednu tvar červenou a hodne horkou. Ale teplotu neměla. Druhý den to zmizelo 🤷

tasimia
28. led 2023

Nebudes. Ale neboj nejsi sama :D. Ja jsem taky hysterická mamina a nestydím se🤣🙏.
Ať je malá brzo v pořádku.

autor
28. led 2023

@tasimia Děkuju, snad bude...A já se bála že jen já sama jsem taková přecitlivělá 😟