Elektrická odsávačka hlenů - zkušenosti

terka555
10. bře 2019

Mate prosim nekdo zkusenost s elektrickou odsavackou hlenu? Da se s ni odsat lepe jak s odsavackou na vysavac? Maly ma uz tyden rymu, opravdu silnou a ta klasicka skoro nic neodsaje... Rozmyslim nad dvema, tak pokud mate nekdo zkusenost budu rada za nazor a popripade tip, jaka se osvedcila. Dekuji

lpch
10. bře 2019

@terka555 kupovala jsem ji minuly tyden synovi, ktery nesnese odsavacku na vysavac.. jestli bude prcek dostatecne dlouho drzet, tak ten nosik vysajes pekne. Ale proste to trva.. vysavacem to je raz dva venku, ale nas maly ma z toho takove trauma, ze kdyz vidi vysavac, chyta hystericke zachvaty.

brookmichaela
10. bře 2019

Ja muzu doporucit elektrickou od Nosibo. Je sice drazsi ale uz se mi na stokrat investice vratila 🙏🏼 Ma tah jako vysavac, nedela takovy hrozny zvuk jako vysavac, da se regulovat sila tahu. Malej si s ni uz odsava nosil sam, zapne a odsaje 🙂 a jako bonus je strasne hezka. Meli jsme odsavacky i na baterky ale vsechny leteli pryc protze byli k nicemu. Opravdu se tady vyplati poridit drazsi protze je to investice na par let nez se dite nauci smrkat samo. My ji pouzivam od narozeni.

puhelin
11. bře 2019

Kupovala jsem odsavacku na baterky a mane ji spis na cesty, kdyz nemame vysavac. Protoze ta klasicka na vysavac ma mnohem silnejsi tah. Dcerka se samozrejme take bala, ale chvilka trpelivosti byla odmenena mlickem, takze se hned uklidnila a nos byl cisty.