Dovolená na míru. Nevíte o někom, kdo by mi ji vymyslel?

2veverka
16. dub 2024

Holky, prosím vás, nevíte o někom, kdo by mi byl schopen vymyslet na míru dovolenou s dětmi? Mám ideu o destinaci, ale absolutně žádný čas si s tím teď hrát. Jednou jsem takovou slečnu zahlédla na Instagramu, ale jméno už nevím...

marketa1218
16. dub 2024

@2veverka Mrkni na čambitour. Letíme přes ně už po druhé, paní je skvělá, ochotná. Najde vám tu nejlepší dovolenou dle zadaných požadavků a vcelku rychle. Fakt doporučuji.

chumlee71
16. dub 2024

@2veverka mrkni na FB Cesty od Zuzky

2veverka
autor
16. dub 2024

@chumlee71
@marketa1218 Díky moc, holky. A nestojí to majlant?

marketa1218
16. dub 2024

@2veverka Nene je to zadarmo, samozřejmě určitě nějaké procento z těch cestovek asi mají, ale zákazník nic navíc neplatí. Mají v systému všechny možné cestovky a nabidnou ti zájezd na míru.

2veverka
autor
23. dub 2024

@2veverka Holky, rada bych navazala na svou vlastni diskuzi. Hledam nekoho, kdo by mel cas a chut mi ji pomoci za poplatek vymyslet (spoje, ubytko), mam ted velmi hekticke obdobi. Napada vas prosim nekdo? Ty predchozi kontakty neodpovidaly tak uplne me poptavce, resily vylucne letadlo, ne vlak atp.

maciceksta
23. dub 2024

@2veverka A jakou destinací potřebuješ?

2veverka
autor
23. dub 2024

@maciceksta Chtela bych jet se 3 detmi k Baltu, sever Polska nebo Nemecka, a to vlakem, ev. najit levne letenky. Ale nejradeji vlakem. Vloni jsem to spojeni hledala, ale totalne jsem se do toho zamotala (potrebovala bych prestupy v prijatelne mire, cesta pres den nebo v luzkovem voze) + ubytko. Polaci ale vloni nektere luzkove zrusili a pritom cesta vychazela docela draze. Ale i tak me to laka.

2veverka
autor
23. dub 2024

@maciceksta Jo, a byli bylo by to bez auta, tj.lokalitu takovou, kde lze zustat na miste a vsichni si tam neco pekneho najdou. Deti 15, 13, 7.

maciceksta
23. dub 2024

@2veverka Jestli ti neva, že nejsem žádný profik, jen takový nadšenec, můžu to zkusit. Nic za to samozřejmě nechci. Jen muzu zkusit něco nahodit.

2veverka
autor
23. dub 2024

@maciceksta To bys byla uplne zlata. Mam ted narocne obdobi, a prece bych s detmi rada mela peknou dovolenou. Prip.muzu specifikovat neco do IP. Dekuji mockrat za ochotu!

maciceksta
24. dub 2024

@2veverka Dnes budu celý den mimo pc, ale zítra se do toho pustím. Jestli má nějaké preference skrz ubytko nebo něco dalšího, tak napiš IP.

adelisss
24. dub 2024

Loni jsme byli na Baltu. Kdyžtak napiš SZ...

2veverka
autor
24. dub 2024

@maciceksta
@adelisss Díky, holky. Moc ráda napíšu do IP.

2veverka
autor
28. dub 2024

Holky, zkouším ještě, zda někdo z vás nebyl na dovolené u Baltu v bývalé NDR. Chtěli bychom však vlakem a zde bych uvítala rady a zkušenosti...

eloise02
28. dub 2024

@2veverka Byli jsme na Rujáně, sice autem, ale pokud bys chtěla tipy na výlety, můžu pomoci.

leymea
28. dub 2024

@2veverka na IG snikolnacestach, sice na herohero, ale zaridi/naplanuje Ti celou dovolenou.

2veverka
autor
28. dub 2024

@leymea Člověče, to není marný, děkuju.

dota11
29. dub 2024

Zkuste do Gdaňska, vlakové spojení tam jsou dobré a po městě se všude dostanete tramvají. Byli jsme tam loni, sice autem, ale to jsme tam nakonec vůbec nepoužívali a využívali jsme právě tramvaj.

2veverka
autor
29. dub 2024

@dota11 A jak to bylo s koupáním, přímo v Gdaňsku nebo jste jezdili někam opodál?

dota11
29. dub 2024

@2veverka přímo v Gdaňsku jsou pláže, da se dojet taky tramvají, stojí hned vedle. My jsme ale teda byli ubytováni hned u moře a tramvají spíše jezdili do centra

2veverka
autor
29. dub 2024

@dota11 A připadli jste si opravdu jako u moře, nebo spíše ve městě?

2veverka
autor
29. dub 2024

@eloise02 Rujána by mě lákala, ale jak se tam dostat vlakem? O to mi teď jde.

exbordelar
29. dub 2024

My jsme byli nekolikrat na Helu a super. Je to takova top destinace Polska, kde to zije. Balt je sice studenejsi a fouka tam, ale decka byvaji otuzile. Pro pubertaky ideal, porad se tam neco deje, vecer hraje v kazdem kempu i na plazi muzika, zpiva se a pari. I male deti se tam vyblbnou. My jsme jeli vzdy autem, ale primo na ten Hel jezdi vlaky. Je to byvala vyznamna vojenska destinace, takze spousta bunkru a militantnich suvenyru (kluci budou nadseni). Je tam vsude hezka rovinka, takze idealni na kola i pro nesportovce. Hezky vylet se da udelat do Gdanska/Gdyne trajektem - jezdi pravidelne primo z Helu. Zkratka nudit se tam urcite nebudete. Doporucuji vsak zaridit ubytovani uz ted, byva tam narvano.

2veverka
autor
29. dub 2024

@exbordelar Dobře, takže Hel doporučuješ všema deseti, nebo bys event. měla i jiný nápad? Kromě Gdaňsku se dá vlakem ještě někam vypravit? A na oběd jste chodili prozkoumávat místní podniky? Na ubytko je už nejvyšší čas. Jen mě teda děsí, co bych dělal, kdyby někdo onemocněl. Vloni touto dobou 2x streptokok...

exbordelar
29. dub 2024

@2veverka jo, doporucuji vsema deseti - kdyz Balt, tak Hel 😀
Jak dlouho tam chcete byt? Tyden, deset dni urcite budete mit o zabavu postarano. Na plazi je spousta atrakci vseho druhu.
Tipy na vylety:
- Gdyne
- Gdansk
- pujcit si kola - projizdka po okoli a na krasne plaze, kde neni nikdo
- Leba + tamni narodni park
Myslim, ze to ani nestihnete vsechno objet. My jsme byli ubytovani v kempu v pujcenem karavanu (byl teda dost hnusny 😂), jednou ve stanu, a jednou v dodavce. Jezdime nizkonakladove. Ale je tam i spousta hotelu a penzionu.
Jidlo je tam docela levne a hlavne vyborne.
Co jsem ted namatkou koukala, tak na Hel se dostanes vlakem s tremi prestupy z Prahy (nevim, odkud jsi) a prvni prestup je v Bohumine/Ostrave.

2veverka
autor
29. dub 2024

@exbordelar My bychom jeli vlakem, ale ty jízdní řády ještě nejsou inzerovány. To se pak blbě hledá ubytko... Myslela jsem na apartmán... Ten karavan teda nedoporučuješ? A Leba je pěkná a dá se tam dojet bez auta?

exbordelar
29. dub 2024

@2veverka Vlak tam pojede urcite. Takze jestli jsi rozhodnuta, ze Hel, tak bych si uz shanela ubytovani. Doprava tam urcite nebude problem.
Ad karavan - treba uz to obmnenili (spali jsme v nem tak cca pred 8 lety), ale ja se tam uprimne stitila 😅 Ale prezili jsme to vsichni bez ujmy 😄 Jen takovy ten pocit blee - stary, obouchany, hodne pouzivany, zazloutly... mam velmi bujne predstavy, takze se mi v myslenkach honilo, co vse se za ta desetileti v tom katavanu odehravalo 😝
Zalezi, jakej mas rozpocet a jak moc mate radi pohodli. Kazdopadne v apartmanu si to uzijete perfektne 👍🏼
Ad Hel - Leba - myslim si, ze vlakem se tam da dostat v pohode.
Jo a jinak Polaci umi dobre cesky, takze se tam hezky da domluvit.

malaya
30. dub 2024

@2veverka na Rujanu se da dostat vlakem.
Z Prahy EC do Berlína, z Berlína ICE například přímo do Ostseebad Binz.

2veverka
autor
30. dub 2024

@malaya Děkuju. A byla jsi tam, prosím Tě? Mohla bys mi trochu popsat atmosféru, jak se Ti tam líbilo, ceny, co se tam dá dělat atp.? Těch diskusí k Polsku je tu vícero, ale o Rujáně ne. Taky mě to láká.

2veverka
autor
30. dub 2024

@exbordelar Hele, a pokud hledat ubytko na Helu, tak v které oblasti? A by to bylo blízko u moře, ale také asi k vlaku. Nebo tam jezdí místní autobusy?