nebetka
    Zpráva byla změněna    22. zář 2021    

    Každou návštěvu pediatra mám šíleně vysoký tlak a jsem nasr...
    Začalo to před rokem, když jsem Kristýnku vezla na první kontrolu, v porodnici jí špatně změřili hlavu a doktorka nás znovu hnala na screening do porodnice. Kontrola ve dvou týdnech ještě větší propadák. Dvě hodiny jsem se s ní hádala a podepsala revers, že s malou nepůjdu do porodnice na pozorování. Doktorce se nelíbilo, že nepřibrala podle tabulek dostatečnou váhu. Další kontrola za 3 dny, kdy už přibrala víc, ale stejně zase přemlouvání a revers. Pak na jedné kontrole nemohla nahmatat tep v třísle, takže nás hnala na kardiologii, taky úplně zbytečně. No, každou kontrolu dělala velice pečlivě, Kiki poslouchala několik minut na hrudníku i na zádech, kontrolovala úplně všechno, na pláč nebrala zřetel a pořád řeší tabulkovou váhu. Takže výsledek, jen co vejdeme do ordinace, Kiki řve a chce pryč. Jinak je to usměvavá holčička, která pláče minimálně.
    No, dneska zástup, jiná doktorka, Kiki naopak nekontrolovala vůbec, když slyšela, jak brečí, takže jen očkování a školení o tom, že je správné kojit max. dva roky, protože pak už je to jen rozmazlování.
    Proč nezměním doktorku? Je to těžký. Pro starší dceru jsem měla úžasnýho doktora, který ale odešel do důchodu, tohle je za něj mladá náhrada. U nás v obci je mi dětský lékař nesympatický a v okolí dobří pediatři další děti nepřijímají.