7 týdnů horečky. Prosím o radu...

29. bře 2024

Ahoj všem potřebuju radu co by stě dělali už jsem zoufalá.. je to 7 týdnů co ke trápí horečky.. začalo to tak že jsem jeden den vstala měla horečku zimnici tak šla k doktorce ta ke řekla že mám i zvětšené uzliny že uděláme testy na mononukleozu.. podle ní to byla mononukleoza tak jsem další dny ležela v horečkách a čekala zda to přejde po dalších asi 3 týdnech jsem si vyprosila hospitalizaci v nemocnici protože už jsem toho měla dost.. v nemocnici jsem byla 3 dny stim že mi našli bakterií v moci dali antibiotika a poslali domů.. jediný co tak protože mám opakovaně stavy horeček v poslední době tak mě objednyl8 na pet/CT jesi se tam něco ukáže..po 2 dnech doma se stav stále nezlepšoval tak jsem se tam opět vrátila stim že mi antibiotika nezabírají a je mi pořád hodně špatně.. pan doktor mě odbil řekl že mi všechna potřebná vyšetření udělali že musím vydržet na to pet/CT což bylo za 10 dní.. že se mám cpat ibalginem a že jsem mladá že to vydržím takže jsem šla s brekem domu..po vyšetření pet/CT se asi za 3 dny ozvali s výsledkem že mám uzlinovy syndrom prostě zjednodušeně zvětšené uzliny v těle a že musím podstoupit histologii jedné z uzlinek..včera jsem byla v nemocnici se objednat na zákrok a pomalu mě tu operaci ani nechtěli udělat kvůli práce ten horečkám.. naštěstí jsem panoj doktorovi svůj problém vysvětlila a nakonec po konzultaci s panem anesteziologie by to neměl být problém.. spíš mi jde to co dělat tet pořád je mi špatně jediný co pomáhá tak je Ibalgin ale to taky není řešení furt brát.. ještě bude nějaký ten den trvat než přijdou výsledky z histologie a já si nedokážu představit jak to vydržím.. nevím co dělat na koho se obrátit aby mě už konečně někdo pomohl.. všichni mě akorát odbydou stim že to musím vydržet nebo že semnou nemají nic společného.. je mi 24 mám malého chlapečka jsem už psichicky na dně a nevím co dál

slecnami
29. bře 2024

Teda promiň, ale vůbec se to po tobě nedá číst... 🙈

Tak doktoři tě asi zatím nemají jak léčit, když nejsou k dispozici výsledky, pak je ta léčba opravdu symptomatická, což je v tuhle chvíli srážení teploty... Držím pěsti, ať je to ok.

rozitta
29. bře 2024

To musí být strašné, co prožíváš a už tak dlouho 😢😢 držím pěsti ať už brzo zjistíš diagnózu a začnou tě cíleně léčit 🙏🙏

kosopemi
29. bře 2024

@slecnami obcas nejake prispevky trhaji oci, ale resit v tomhle pripade, jak je to napsane, je hloupe. Pani pise, ze je psychicky na dne a ma horecky, tak se to snad da omluvit.
Naprosto chapu to zoufalstvi, kdy cekate na objednani, pak na vysledky, zase na objednani atd. V rodine jsme zazili neco podobneho. Nastesti u nas dokazali lekari zivot zachranit. Preji vam hodne sil a rychlou diagnozu.

slecnami
29. bře 2024

@kosopemi Nenapsala jsem to nějak ošklivě, navíc i to je možná důvod, proč tady skoro nikdo neodpověděl. Já třeba ráda čtu. Většinou dočtu i špatnou knížku. Ale prostě taková hatmatilka může hodně lidí odradit. A ne, nemyslím, že je to tím, že je někomu špatně... Paní jsem ale urazit samozřejmě nechtěla a doufám, že na tom bude brzy lépe...jen to prostě patří k základnímu vzdělání a špatně se to čte.

ada22
29. bře 2024

Paní nemusí být rodilý mluvčí. Jinak držím palce, aby vám doktoři brzo pomohli.